Termini i uvijeti korištenja

Dobro došli na naše online stranice! BRODSKA-BURZA.NET i njegovi suradnici pružaju Vam svoje usluge pod sljedećim uvjetima. Ako pregledavate ili postavljate oglase na ovim stranicama, prihvaćate ove uvjete. Molimo vas da ih pažljivo pročitate.

 

PRIVATNOST

Molimo pregledajte našu napomenu o privatnosti, koja također regulira Vaš posjet našoj web stranici, kako bi razumjeli naše postupke.


ELEKTRONIČKE KOMUNIKACIJE

Kada posjetite BRODSKA-BURZA.NET ili nam šaljte e-mailove, s nama komunicirate elektroničkim putem. Također i Vi pristajete primati obavijesti od nas elektroničkim putem. Mi ćemo s Vama komunicirati putem e-maila ili pisanjem obavijesti na ovim stranicama. Slažete se da svi sporazumi, obavijesti, objave i druge komunikacije koje Vam pružamo elektronskim putem, zadovoljava bilo zakonski uvjet da takva komunikacija bude u pisanom obliku.


AUTORSKO PRAVO

Svi sadržaji na ovim stranicama, kao što su tekst, grafika, logotipi, ikone, slike, audio isječci, digitalna preuzimanja (download sadržaj), kompilacije podataka, te software, vlasništvo su BRODSKA-BURZA.NET ili njegovih dobavljača sadržaja i zaštićeni su zakonom o međunarodnom autorskom pravu. Prikupljanje svih sadržaja na ovim stranicama je u isključivom vlasništvu tvrtke ILIGSOFT d.o.o., s autorskim pravom na autorstvo za ovu zbirku sa BRODSKA-BURZA.NET i zaštićeni su međunarodnim zakonima o autorskim pravima.


ZAŠTITNI ZNAKOVI / ROBNE MARKE

Trgovački i zaštitni znakovi BRODSKA-BURZA.NET ne mogu se koristiti u vezi sa bilo kojim proizvodom ili uslugom koja nije s BRODSKA-BURZA.NET, na bilo koji način koji bi mogao izazvati zabunu među kupcima, ili na bilo koji način koji omalovažava ili diskreditira BRODSKA-BURZA.NET. Svi drugi zaštitni znakovi koji nisu u vlasništvu BRODSKA-BURZA.NET ili njezinih podružnica, a koji se pojavljuju na ovoj stranici su vlasništvo njihovih vlasnika, koji mogu ili ne moraju biti povezani ili sponzorirani od strane BRODSKA-BURZA.NET ili njezinih podružnica .


LICENCA I PRISTUP STRANICAMA/SADRŽAJU

BRODSKA-BURZA.NET Vam daje ograničenu dozvolu za pristup i korištenje ove stranice za osobnu uporabu, a ne za download (osim page caching) ili mijenjanje bilo kojeg njenog dijela, osim uz izričitu pisanu suglasnost BRODSKA-BURZA.NET. Ova licenca ne uključuje preprodaju ili komercijalno korištenje ove stranice ili njezinog sadržaja, bilo kakvo prikupljanje i korištenje bilo kojeg oglasa, opisa, cijene ili bilo kojeg izvedenog ili korištenog dijela ove stranice ili njezinog sadržaja, bilo koje preuzimanje ili kopiranje informacija o korisničkim računima za korist drugog trgovca, ili bilo koje korištenje data mining (kopanja po podatcima), robota ili sličnih oruđa za prikupljanje podataka i ekstrakcijskih alata. Ova stranica ili bilo koji dio ove stranice ne smiju se reproducirati, umnožavati, kopirati, prodavati, preprodavati, posjetili, ili na bilo koji drugi način iskorištavati u bilo koje komercijalne svrhe bez izričitog pisanog pristanka BRODSKA-BURZA.NET. Vi ne možete uokviriti ili koristiti neke druge tehnike prikaza uz naš zaštitni znak, logotip ili druge zaštićene podatake (uključujući slike, tekst, izgled stranice, ili oblik) od BRODSKA-BURZA.NET i naših suradnika bez izričitog pisanog pristanka. Ne smijete koristiti niti meta oznake niti bilo koji drugi dio "skrivenog teksta" koristeći ime ili zaštitni znak od BRODSKA-BURZA.NET bez izričitog pismenog odobrenja BRODSKA-BURZA.NET. Svakim neovlaštenim korištenjem prestaje dopuštenje ili licenca koju Vam dodjeljuje BRODSKA-BURZA.NET. Izdaje Vam se ograničeno, opozivo, a neisključivo pravo na stvaranje hiperveze na početnu stranicu BRODSKA-BURZA.NET tako dugo dok link ne prikazuju lažne usluge, ne dovode u zabludu, pogrdno ili na bilo koji uvredljiv način prikazuju BRODSKA-BURZA.NET i njegove suradnike. Ne smijete koristiti niti logotip niti bilo koji drugi zaštićeni grafički ili zaštitni znak BRODSKA-BURZA.NET, kao dijela linka bez izričitog pismenog dopuštenja.


VAŠ KORISNIČKI RAČUN (ČLANSTVO)

Ako koristite ovu web stranicu, Vi ste odgovorni za održavanje povjerljivosti Vaše lozinke i računa te za ograničavanje pristupa Vašem računalu, a također slažete se da prihvaćate odgovornost za sve aktivnosti koje se odvijaju u okviru Vašeg računa ili lozinka. Ako ste mlađi od 18 godina, možete koristiti naše web stranice samo uz sudjelovanje roditelja ili skrbnika. BRODSKA-BURZA.NET i njegovi suradnici zadržavaju pravo odbiti uslugu, raskinuti račune, brisati ili izmijeniti sadržaj, ili otkazati narudžbe prema vlastitom nahođenju.

RECENZIJE, KOMENTARI, ELEKTRONSKA POŠTA I DRUGI SADRŽAJ

Posjetitelji mogu postavljati mišljenja, komentare i druge sadržaje te podnosi prijedloge, ideje, komentare, pitanja, ili druge informacije, tako dugo dok sadržaj nije nezakonit, opscen, prijeteći, klevetnički, nasrće na privatnost, krši prava intelektualnog vlasništva, ili na drugi način šteti trećim osobama ili je neugodan i ne sastoji se od ili sadrži programske viruse, političke kampanje, komercijalne kontakte, lančana pisma, masovne poruke ili bilo koji oblik "spama". Ne smijete koristiti lažnu adresu e-pošte (e-mail), predstavljati se kao druga osoba ili subjekt, ili na drugi način dovoditi u zabludu glede podrijetla iskaznice ili drugog sadržaja. BRODSKA-BURZA.NET zadržava pravo (ali ne i obvezu) ukloniti ili izmijeniti takav sadržaj, ali ne mora redovito pregledavati objavljene sadržaje. Ako postavite sadržaj ili pošaljete materijal, a koji ne ukazuju drugačije, Vi dajete za BRODSKA-BURZA.NET i njegove suradnike neisključivo, royalty-free (besplatno), trajno, neopozivo i potpuno pravo prennosa licence za korištenje, umnožavanje, mijenjanje, prilagođavanje, objavljivanje, prevođenje, stvaranje izvedenih djela, distribuciju i prikazivanje ​​takvog sadržaja u cijelom svijetu u bilo kojem mediju. Vi dajete za BRODSKA-BURZA.NET i njegove suradnike i podlicencno pravo korištenja imena (naziva) koji je povezan s takvim sadržajem, ako to žele. Vi izjavljujete i jamčite da imate vlasništvo ili na drugi način kontrolirate sva prava na sadržaj koji objavljujete, da je sadržaj točan, da korištenje sadržaja koji postavljate ne krši ovo pravilo, a neće izazvati povredu bilo koje fizičke ili pravne osobe, i da ćete nadoknaditi štetu BRODSKA-BURZA.NET ili njegovim suradnici za sva potraživanja koja proizlaze iz sadržaja koji postavite. BRODSKA-BURZA.NET ima pravo, ali ne i obvezu nadzirati i urediti ili ukloniti bilo koju aktivnost ili sadržaj. BRODSKA-BURZA.NET ne otklanja svaku odgovornost i podrazumijevano ne preuzima nikakvu odgovornost za bilo koji sadržaj koji objavite Vi ili bilo koja treća strana.

RIZIK OD GUBITKA

Svi proizvodi kupljeni od BRODSKA-BURZA.NET bazirani su na temelju ugovora o dostavi. To u osnovi znači da je rizik od gubitka i vlasništva za takve stvari prelazi na Vas nakon naše isporuke prijevozniku.

OPISI PROIZVODA

BRODSKA-BURZA.NET i njegovi suradnici pokušavaju biti što točniji. Međutim, BRODSKA-BURZA.NET ne jamči da je opis proizvoda ili drugih sadržaja ove stranice je točan, kompletan, pouzdan, trenutan, ili bez grešaka. Ako proizvod nudi sama BRODSKA-BURZA.NET, a nije kao što je opisano, onda je jedino šro možete napraviti, vratiti ga u neikorištenom stanju (neotvoreno i neotpakovano).

ODRICANJE OD JAMSTVA I OGRANIČENJE ODGOVORNOSTI OVE STRANICE OSIGURAVA ILIGSOFT D.O.O NA "KAKO JEST" I "KAKO SU RASPOLOŽIVI". ILIGSOFT D.O.O. NE DAJE NIKAKVE IZJAVE ILI JAMSTVA BILO KOJE VRSTE, IZRAVNE ILI POSREDNE, ZA RAD OVE STRANICE ILI INFORMACIJA, SADRŽAJA, MATERIJALA ILI PROIZVODA KOJE SADRŽE. IZRIČITO SE SLAŽETE DA JE VAŠE KORIŠTENJE OVE STRANICA NA VLASTITU ODGOVORNOST. U PUNOM DOPUŠTENOM OPSEGU PRIMJENJIVIM ZAKONOM, ILIGSOFT D.O.O ODRIČE SVIH JAMSTAVA, IZRIČITA ILI POSREDNA, UKLJUČUJUĆI, ALI BEZ OGRANIČENJA NA JAMSTVA PRODAJE NA TRŽIŠTU I PRIKLADNOSTI ZA ODREÐENE SVRHE. ILIGSOFT D.O.O. NE JAMČI DA JE OVA STRANICA, NJEGOVI POSLUŽITELJI ILI E-MAIL POSLAN OD ILIGSOFT D.O.O NE SADRŽE NIKAKVE VIRUSE ILI DRUGE ŠTETNE KOMPONENTE. ILIGSOFT D.O.O. NEĆE BITI ODGOVORAN ZA BILO KAKVE ŠTETE BILO KOJE VRSTE NASTALE IZ KORIŠTENJA OVE STRANICE, UKLJUČUJUĆI, ALI NE OGRANIČAVAJUĆI SE NA IZRAVNE, NEIZRAVNE, SLUČAJNE, KAZNENE, POSLJEDIČNE ŠTETE. ODREĐENI ZAKONI DRŽAVE NE DOPUŠTAJU OGRANIČENJA JAMSTVA ILI ISKLJUČENJE ILI OGRANIČENJE POJEDINIH ŠTETA. AKO SU TI ZAKONI PRIMJENJIVI NA VAS, NEKA ILI SVA GORE NAVEDENA ODRICANJA I IZUZIMANJA, ILI OGRANIČENJA NE MORAJU SE ODNOSITI NA VAS, A MOŽDA IMATE I DODATNA PRAVA.

MJERODAVNO PRAVO

Vašom posjetom na BRODSKA-BURZA.NET, slažete se da zakoni države Hrvatske, bez obzira na načela sukoba zakona, će se primjenjivati ovi uvjeti korištenja i svaki spor bilo koje vrste koje bi mogle nastati između Vas i BRODSKA-BURZA.NET ili njegovih suradnika.

SPOROVI

Svaki spor koji se odnose na bilo koji način na Vaš posjet na BRODSKA-BURZA.NET ili proizvodima koje kupujete putem BRODSKA-BURZA.NET podnosi se povjerljivo arbitraži u Hrvatskoj, osim u mjeri u kojoj ste na bilo koji način povrijedili ili ugrozili ili kršili prava intelektualnog vlasništva BRODSKA-BURZA.NET, BRODSKA-BURZA.NET može tražiti zabranu ili druge odgovarajuće pomoći od bilo koje države ili suda u državi Hrvatskoj, a Vi pristajete na isključivu nadležnost i mjesto u takvim sudovima. Arbitraža prema ovom sporazumu provodi se prema pravilima tada važećeg zakona. Arbitarna nagrada bit će obvezujuća i može se unijeti kao presuda u bilo kojem nadležnom sudu. U najvećoj mjeri dopuštenoj prema mjerodavnom pravu, nijedna arbitraža po ovom Ugovoru neće biti spojena na arbitražu koja uključuje bilo koje druge osobe na koje se odnosi ovaj sporazum, bilo kroz klasu arbitražnog postupka ili na drugi način.

POLITIKA SITEA, IZMJENE I MOGUĆNOST RAZDVAJANJA

Molimo Vas da pregledate naša druga pravila, poput naših pravila za dostavu i politiku povrata, postavljene na ovim stranicama. Ta pravila određuju Vaš posjet na BRODSKA-BURZA.NET. Zadržavamo pravo promjene naših stranica, pravila i ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku. Ako se bilo koji od ovih uvjeta može smatrati nevažećim, nevažnim, ili iz bilo kojeg razloga neprovediv, taj uvjet će se smatrati odjeljivim i neće utjecati na valjanost i provedivost svih drugih uvijeta.

PITANJA:

Pitanja u svezi s uvjetima korištenja, privatnosti, ili drugim vezanim materijalima možete poslati na naše osoblje, klikom na "Kontaktirajte nas" link na strani izbornika.

Global Oglasi nekretnina Oglasi nekretnina Grad-brod Hapkido klub Brod