Pitanja i odgovori

Želim staviti oglas u oglasnik. Kako da počnem?

Da bi mogli poslati oglas, najprije se trebate registrirati i otvoriti svoj račun. Email adresa koju će te upisati tijekom registracije bit će provjerena. Bit će vam poslan link na kojeg kliknete da sistem provjeri vašu email adresu. Jednom kada je vaša email adresa provjerena možete početi slati oglase. Kada ste logirani u Brodska Burza sistem, vaše ime i će biti prikazano u gornjem desnom kutu stranice.

 

Zamoljen sam da klikem na link u emailu, ali nisam primio nikakav email.

Provjerite da li ste upisali ispravnu adresu. Ako ste upisali krivu email adresu molimo vas da ponovite postupak registracije s točnom email adresom.

 

Ne vidim prikladnu kategoriju ili podkategoriju u koju bih stavio svoj oglas.

Ako nemožete pronaći kategoriju ili podkategoriju u koju bi stavili svoj oglas, molimo vas da nam date do znanja tako da možemo kreirati novu kategoriju ako ona nije u suprotnosti sa politikom poslovanja Brodske Burze.

 

Poslao sam svoj oglas u pogrešnu kategoriju. Mogu li promjeniti kategoriju?

Da, možete. Jednom kada pošaljete svoj oglas, na upravljačkoj ploči Vašeg korisničkog računa kliknete na Ažuriraj link koji se nalazi ispod oglasa za kojeg želite promijeniti kategoriju. Nakon promjene kategorije kliknite na dugmić Ažuriraj pri dnu stranice. Nakon toga, Vaš oglas se nalazi u novoj kategoriji.

 

Ubacio sam krivu sliku uz svoj oglas. Mogu li je promjeniti?

Da. Promjena slika moguća je otvaranjem oglasa klikom na Ažuriraj link na upravljačkoj ploči Vašeg korisničkog računa koji se nalazi ispod oglasa za kojeg želite promijeniti sliku. Nakon promjene slike/slika kliknite na dugmić Ažuriraj pri dnu stranice. Nakon toga, Vaš oglas sadrži nove slike.

 

Poslao sam svoj oglas ali ga nigdje ne mogu vidjeti u. Nije niti u jednoj kategoriji.

Svi oglasi koji su poslani u Brodska Burza oglasnik moraju biti provjereni i tek kada ih administrator odobri, budu vidljivi na stranicama Brodske Burze. Jednom kada vaš oglas bude objavljen dobit će te email sa potvrdom.

 

Zaboravio sam svoju lozinku. Kako ju mogu ponovno primiti?

Ako ste zaboravili svoju lozinku otiđite na početnu stranicu Brodske Burze te u desnom gornjem kutu kliknite na Prijava, a zatim u prozoru koji Vam se otvori na link Zaboravili ste lozinku, ili odite direktno na ovu stranicu.  Na toj stranici je moguć povrat izgubljene lozinke, no, potrebno je da znate e-mail s kojim ste se registrirali.

 

Mogu li zamjeniti svoj email, password ili ime?

Svoje korisničke informacije možete promjeniti kada god to želite. Ako promjenite svoju email adresu, morat ćemo je ponovo provjeriti. Procedura je ista kao i kada ste se prvi put registrirali.

 

Interesira me da li će moja email adresa biti ubačena na razno razne liste pa da budem zatrpan spamom?

Vaša email adresa NEĆE BITI prodana ili ubačena na bilo čiju listu. Samom registracijom na naš oglasnik prihvatili ste da Vam mi povremeno možemo dostaviti važne obavijesti vezane za Vaš račun ili izmjene u našem sustavu.

 

Mogu li produžiti trajanje mog oglasa prije nego što mu prođe rok trajanja ili ga izmjenim?

Rok trajanja oglasa je 30 dana. Sedam dana prije isteka oglasa na vašu email adresu će stići email s mogućnosti produženja trajanja oglasa za još 30 dana.

 

Prodao sam oglašenu stvar. Mogu li maknuti svoj oglas iz Oglasnika?

Da. Otvorite Vašu upravljačku ploču Vašeg korisničkog računa, tamo kliknite na upravljanje oglasima, te s desne strane kliknete na "Obriši" link koji se nalazi ispod oglasa koji želite obrisati. Ako zaboravite obrisati oglas on će automatski biti uklonjen 30 dana nakon objave.

 

Rok trajanja za moj oglas je istekao i više nije vidljiv. Kako ga mogu ponovno poslati?

Par dana prije isteka Vašeg oglasa na Vašu mail adresu dobit ćete poruku da Vam oglas uskoro ističe. Samo pratite upute u tom mailu i uspješno ćete ga obnoviti.

 

Htio bi ubaciti svoj banner na vašu stranicu. Kako da to učinim?

Kontaktirajte nas putem kontakt obrasca.

 

Nisam našao svoje pitanje niti odgovor. Mogu li vas kontaktirati?

Molimo vas upotrijebite kontakt obrazac za slanje upita ili kontaktiranja u svezi dodatnih informacija.

Global Oglasi nekretnina Oglasi nekretnina Grad-brod Hapkido klub Brod